Başkan Esen, Necati Topaloğlu'nu Ağırladı
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve birim müdürlerini ağırladı. Esen, komşu belediye olarak Kemer Belediyesi ile her türlü ortak çalışmaya hazır oldukları söyledi.

Necati Topaloğlu ise, Semih Başkan’ın 31 Mart’ta iyi bir başarı yakaladığını söyleyerek, “Konyaaltı’nın güzel bir çehresi var, siz daha da güzellikler katacaksınız. Biz iki komşuyuz. Sizlerde daha öncelere dayanan bir dostluğumuz var. Bu dostluğumuz artarak devam edecek. Her konuda birlikte çalışmaya hazırız. Bundan sonraki çalışmalarınız da başarılar diliyorum” diye konuştu.
Başkan Esen, Kemer Belediye ile güzel çalışmaların olacağını belirterek, “İnsanların temel insanı değerlerde buluşunca, birbirlerinle karşılaşınca yüzleri gülüyor. Necati ağabeyimizle mecliste de karşılaşsak, sokakta da karşılaşsak her zaman pozitif bir enerji içerisinde oluyoruz. Bunun çok faydalı çalışmalara döneceğine inanıyorum. Necati ağabeyimizin tecrübeleriyle, işbirliğiyle güzel bir komşuluk yapacağız. Antalya’yı ikimiz de payımız oranında güzel katkılar sunacağız” dedi.
