Başkan Balcı Çerkeş Sokak'ta
Ulus’ta asfaltı yenilenen Çerkeş Sokak esnafını ziyaret eden Başkan Asım Balcı, “Biz inanıyoruz ki esnaf kazandıkça Ankara kazanır. Bu tarihi mekanlardaki alışveriş kültürümüzü yaşatalım ve ticareti canlı tutalım” dedi.

"Kısa sürede yeniledik"
Ulus’ta ticareti canlı tutmak için esnafla sürekli istişare edeceklerini dile getiren Balcı, “Esnaf arkadaşların talebi olan asfaltı kısa sürede yeniledik. Bugün gördük ki Ulus esnafı yenilenen asfalt nedeniyle mutlu olmuş. Onlar mutlu olunca bizde mutlu oluyoruz. Biz inanıyoruz ki esnaf kazandıkça Ankara kazanır. Ben tüm Ankaralıları Altındağ’dan, Ulus’tan alışveriş yapmaya davet ediyorum. Bu tarihi mekanlardaki alışveriş kültürümüzü yaşatalım ve ticareti canlı tutalım. Bizler bunun için var gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Tarihi camiye destek
Öte yandan Ulus’taki tarihi İbadullah Cami cemaatinin talepleri de Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı’nın talimatıyla yerine getirildi.
Yaz ayları nedeniyle dışarıda namaz kılan vatandaşlar için tente yapılırken cami avlusuna bank ve çöp kovaları yerleştirildi. Cami halıları da Altındağ Belediyesi’ne bağlı ekiplerce titiz bir şekilde yıkanarak temizlendi.
