Perşembe Geleneksel İftarını Gerçekleştirdi
Çaycuma İlçesi Perşembe Beldesi geleneksel iftarını gerçekleştirdi. Ramazan ayının sonuna gelinirken Perşembe Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda geleneksel iftar yemeği düzenledi.

Okunan Kuran-ı Kerim tilavetlerinin ardından oruçlar açıldı. İftar yemeği sonrası Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam kısa bir konuşma yaptı. İnam, “Geleneksel hale getirdiğimiz İftarlarımızdan bir tanesini daha gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Davetimize katılan tüm konuklarımıza ve belde halkımıza çok teşekkür ediyorum. Zonguldak Gaziler Derneği yönetimi de bu akşam aramızda. Onlara ayrıca ’hoşgeldiniz’ demek istiyorum. Hayırlısı ile bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Hepinizin Ramazan Bayramını kutluyor sevgi ve saygılar sunuyorum"dedi.
Akabinde Zonguldak Muharip Gaziler Derneği Başkanı Recep Başar, Belediye Başkanı İsmail İnam’ a plaket takdim etti. Bütün gazilerle hatıra fotoğrafı çekilerek yemek sona erdi.
