Müdür Ve Öğretmenler Okul Boyadı
Samsun’un Alaçam ilçesine 25 km uzaklıkta bulunan Kızlan İlkokulu öğretmen ve idarecileri temin ettikleri boyalarla okulu boyadılar.

Her görev yaptığı kurumda bu çalışmayı gerçekleştirdiğini belirten Okul Müdürü Ayhan Dodur, "Aile gibi okulumuzu eğitim- öğretim yılına hazırlamaya çalışıyoruz. Bu yıl diğer öğretmen arkadaşlarımızdan talep geldi. Siz yapıyorsanız bizler de yapalım dediler. Hep birlikte neşe içinde çalıştık" dedi.
Okul Aile Birliği Başkanı İlhan Güngör, "Kızlan İlkokulu Müdürümüz okulumuza geldiği günden uyana kadar okulla ilgili ve çocuklarımızla ilgili ne sıkıntıları olduysa hep birlikte sıkıntılarımız çözme kavuşturma yönünde bizlere yardımcı olmuştur, olmaya da devam etmektedir" diye konuştu.
