Engelli Gence Vali Ve Müdürden Doğum Günü Sürprizi
Kırıkkale’de 7 yaşından itibaren ortopedik engelli olan Yusuf Kayalak, 31. yaş gününde beklenmedik bir doğum günü sürprizi yaşadı.

Sürpriz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayalak, “Bugün doğum günüm. Valim geldi. Müdürüm geldi. Mutluyum. Allah devletimizin varlığını eksik etmesin, her daim hissediyoruz. Allah onlardan razı olsun” dedi.
Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, “Yusuf’un bugün doğum günüymüş biz de öğrendik. Yusuf’u her gördüğümde, Yusuf’un ismi her geçtiğinde ilham alıyoruz. Hayata bu kadar bağlı, kendisiyle barışık bir arkadaşımız. Allah sağlık sıhhat versin, güzel yaşamayı nasip etsin. Bütün engellilerimiz ile beraber Yusuf da bizim emanetimiz. Biz de fırsat buldukça diğer engellilerimizle beraber Yusuf’umuzu da ziyaret ediyoruz” şeklinde konuştu.
