Aşkale Çimento Sanayinin Devler Liginde
İstanbul Sanayi Odası (İSO), 1968 yılından bu yana aralıksız yapılan “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması”nın 2018 yılı sonuçlarını açıkladı.

"HEDEFİMİZ İLK YÜZDE OLMAK"
Yakaladıkları başarı ve geldikleri noktanın “ortaklık kültürünün” en güzel yansımalarından birisi olduğunu vurgulayan Başkan Yücelik,“ ’ERÇİMSAN ve Aşkale’ markası, emeklerimizin en güzel karşılığıdır. Şirket olarak İSO’nun Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde hedefimizi ilk 100 olarak belirledik. İSO tarafından açıklanan rakamlar, Sançim Bilecik Çimento ve Kavçim Samsun Çimento dahil edilmeden yapılmıştır. Bu iki grup şirketimizin rakamları da eklendiği takdirde, ilk yüz hedefimize biraz daha yaklaştığımız görülecektir. Kaliteyi, verimliliği, müşteri odaklılığını, çevreye duyarlılığı ve çalışanlarının güvenliğini olmazsa olmaz olarak kabul eden şirketimiz, gerçekleştirdiği yatırımlarla sadece bölgesinde değil Türkiye’de de adını gururla söz ettirmektedir. ” diye konuştu.
"27 YILDIR AYNI HEYECANLA YÜRÜYORUZ"
Dünyanın değişen gerçeklerine uygun stratejiler geliştirmek ve bunların devamlılığını sağlamaya yönelik sistemler kurmanın kendileri için her zaman değerli olduğunu vurgulayan Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik şöyle devam etti, "27 yıldır her türlü zorluk ve sıkıntı karşısında, güven duygusunun eksik olmadığı şirketimizde, ortaklarımızın verdiği destek ve katkı da tartışılmaz bir gerçektir. Köklü bir kültüre sahip olan, ülkesine yaptığı yatırımlarla anılan, sektöründe bir çok anlamda öncülük eden ve uzun soluklu işlerin altına imza atan ERÇİMSAN Holding, sosyal sorumluluklarının da bilincinde olan bir hüviyete bürünmüştür. 27 yıl boyunca uyguladığımız büyüme odaklı stratejiler ve atılımlarla bu günlere geldik. Erzurum, Trabzon, Gümüşhane, Erzincan, Van, Bilecik, Samsun, Ağrı, Giresun, Bursa, Amasya, Tokat, Rize ve İstanbul gibi daha bir çok ilde gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla, yapı malzemeleri sektöründe mütevazi ama güçlü bir marka haline geldik."
