Viranşehir'de Kısa Kısa

Viranşehir ilçesinde obezite ve sağlıklı yaşama dikkat çekmek amacıyla sağlıklı yaşam yürüyüşü düzenlendi.

İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte belediye spor kompleksi önünde toplanan çok sayıda vatandaş, Dörtyol mevkisine kadar yürüdü.

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Lokman Doğan, yaptığı açıklamada, sağlıklı yaşam konusunda farkındalık oluşturmak için etkinliği düzenlendiklerini söyledi.

Yürüyüşe katılan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Rağıp Yıldırım da, sağlıklı bir yaşam için insanların her gün yürümesi gerektiğini belirterek, sağlıklı bir yaşam için şartlar ne olursa olsun spor alışkanlığının sürdürülmesi gerektiğini kaydetti.

-Viranşehir Belediyesinin çalışmaları

Viranşehir Belediyesi havaların ısınmasıyla park ve bahçelerde temizlik çalışması başlattı.

Belediye Başkanı Salih Ekinci, yaptığı açıklamada vatandaşların park ve bahçelerde rahat bir ortamda dinlemesi için yoğun bir çalışma içinde olduklarını söyledi.

Parklarda ilaçlama ve ot temizle işlemlerinin devam ettiğini belirten Ekinci, "Havaların ısınmasıyla birlikte parklarda oluşan görüntü kirliliği ve vatandaşlara yönelik oluşabilecek olan rahatsızlıkların önüne geçilmesi için çalışma başlattık. Hedefimiz parklara estetik görünüm kazandırmak ve güzel bir ortam oluşturmak. AK belediyecilik anlayışla çalışmalarımız sürdürüyoruz. " dedi.

Kaynak: AA