Yavru TEMA'cılar Ödüllendirildi
Millî Eğitim Bakanlığı ile TEMA Vakfı’nın protokolü kapsamında okullarda uygulanan Yavru TEMA Projesi kapsamında Amasya Zübeyde Hanım Üçler İlkokulu 8 sınıfı ile ortak olduğu projenin belge ve rozetlerini aldı.

İl Temsilcisi Özveren TEMA eğitimlerine anaokullarından başladıklarını belirterek doğaya duyarlı, yeşili koruyan ve suyunu koruyan gençler yetişmesini amaçladıklarını söyledi.
Özveren, “Biz her eğitim ve öğretim yılında Amasya’daki mevcut özellikle gönüllü öğretmenlerimizin sınıflarında TEMA eğitimi veriyoruz. Bu sene Zübeyde Hanım Üçler İlkokulunda 6 sınıfımıza TEMA eğitimi, 2 sınıfımıza da ağaç kardeşliği projesi yaptık. Okulumuzda ağaç kardeşliği projesini geçen hafta bitirdik. 1 ve 2. Sınıflarımıza da TEMA eğitimi veriyoruz ve TEMA’yı tanıtıp ne olduğunu öğretiyoruz. Öğretmenlerimize ayrı kitapçıklar, afişler gönderiyoruz. Bunlarla ilgili ilimizde bu yıl 890 öğrenciye TEMA eğitimi verdik” dedi.
