Büyükorhan'da İftar Bereketi
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükorhan İlçesi’nde gerçekleştirilen iftar programında vatandaşlarla bir araya gelerek, “Artık icraat zamanı. Büyükorhan ve Bursa için el birliğiyle çalışacağız” dedi.

Yerel seçimlerde ilçeden büyük destek geldiğini hatırlatıp Büyükorhan halkına teşekkür eden Başkan Aktaş, “Artık icraat zamanı. Bugünden sonra, belediye başkanımızla ve meclis üyelerimizle, Büyükorhan’a ve Bursa’ya daha neler yapabiliriz, bunun derdinde olacağız. Tüm sıkıntıları aşacağız. Hiçbir mazeret yok. El birliğiyle, güç birliğiyle çalışacağız” diye konuştu.
Büyükorhan Belediye Başkanı Ahmet Korkmaz ise, ilçede birlik ve beraberlik atmosferine imza atan iftardan dolayı Başkan Alinur Aktaş’a teşekkür etti.
AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman’ın da katıldığı ilçe ziyaretinde vatandaşlar Başkan Aktaş’a yoğun ilgi gösterdi. Büyükorhan Belediye Başkanı Ahmet Korkmaz Aktaş’ı makamında ziyaret eden Başkan Aktaş, teravih namazını da Büyükorhan Merkez Camii’nde kılarak ardından vatandaşlarla sohbet etti.
