Genç Fırçalar Yeteneklerini Sergiledi
Lüleburgaz’da 6 lise tarafından ortak oluşturulan projeyle öğrencilerin yıl içerisinde hazırladıkları resimler, ‘Genç Fırçalar Karma Resim Sergisi’nde sergilendi.

TEK güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü Başkanı ve Proje Koordinatörü Serpil Aksüt, “6 okulumuzla beraber ortak proje gerçekleştirdik. Her okul 10-15 resimle katılım sağladı. Öğrencilerin yıl içerisinde müfredatta yer alan konularda yaptıkları atölye çalışmaları yer alıyor. Grafiksel üslupla yağlı boya tekniğiyle yapılan eserler var. Özel eğitim gören öğrencilerimizin yaptığı çok özel çalışmalar var. Bu bizim için çok onur verici bir durum. Birlikte bir şeyler yapmak çok mutlu edici. Atatürk çizimlerimiz var. Çok özel eserler“ diye konuştu
Kaymakam Kaya ise, “Çocukları bu tür motivasyonlarla desteklemek gerekiyor. Bizler de onlara eşlik etmeye çalışıyoruz. Mümkün olduğunca bu tip etkinliklerde yer almaya çalışıyorum. Çocuklarımızı teşvik etmeliyiz. Çok farklı ve özel eserler de var. Özel öğrencilerimizin yaptığı çalımalar var. Çok düzgün çalışmalar. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
