Kurtalan'da Uyuşturucu İle Mücadele Toplantısı Yapıldı
Siirt’in Kurtalan ilçesinde uyuşturucu ile mücadele ve okullar çevresinde alınacak güvenlik tedbirleri toplantısı yapıldı.

Toplantıda uyuşturucu ile mücadelede gelinen nokta ele alınarak yapılması planlanan konular masaya yatırıldı.
Toplantıda konuşan Kaymakam Aydın, uyuşturucu ile mücadele sadece kolluk kuvvetleri ile yapılacak bir mücadele olmadığına vurgu yaparak tüm kurum ve kuruluşların yanı sıra toplumun da bu konu üzerinde hassasiyet ile durması gerektiğini belirtti.
Bundan sonraki süreçte herkesin daha fazla gayret göstererek, uyuşturucu ile mücadelede daha fazla yol alınması gerektiğini ifade eden Kaymakam Aydın, bu kapsamda kurumlar arası iletişimin güçlendirilmesinin önemine vurgu yaptı.
Toplantı görüş alışverişlerinin ardından sona erdi.
