Düzce'den Kısa Kısa

Düzce Belediyesi ekiplerince, Konuralp Mahallesi'nde sokak onarım çalışması yapıldığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, yapısı bozulan sokaklarda küp taş onarım ve bakım çalışması yaptığı ifade edildi.

Ekiplerin, kazı ve kullanıma bağlı olarak yapısı bozulan küp taş döşeme sokaklarda talepleri değerlendirdiği aktarılan açıklamada, küp taş örme şeklinde yenilenen kısımların bölgenin tarihi dokusunun sürdürülmesi açısından büyük önem taşıdığı ve ekiplerin, vatandaşların talep ve beklentilerinin yanı sıra çevrede inceleme yaparak başka sokaklarda da ihtiyaç olup olmadığını da kontrol ettiği kaydedildi.

- İftar sofrası Aziziye Mahallesi'nde

Düzce Belediyesi tarafından ramazan ayı dolayısıyla başlatılan mahalle iftarları kapsamında sofralar bu kez Aziziye Mahallesi'nde kuruldu.

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünce düzenlenen iftar programında, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, eşi Onur Özlü ile masaları tek tek gezerek mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Başkan Özlü, iftar sofralarının birlik ve beraberliğe açılan bir kapı olduğunu ifade ederek "İftar sofraları kalabalığı ve bereketiyle müsemmadır. Mahalle iftarlarını kaçırmadan katılmaya özen gösteriyorum. Davetimize icabet eden her bir hemşehrime bu vesileyle şükranlarımı sunuyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA