Anne Ve Babasını Öldürdü
Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bir kişi, kendisinden yaşta büyük olan bir kadınla ilişkisini onaylamayan anne ve babasını kardeşlerinin gözleri önünde öldürdü.

Tartışma sonrasında Birkan Ö. tabanca ile evin salonunda uyuyan babası Fethi Ö. ve o sırada banyoda bulunan annesi Dilek Ö.’yü biri 11, diğeri 2 yaşında olan kız kardeşlerinin gözleri önünde öldürdü. Dilek Ö. ve Fethi Ö. hayatını kaybederken, şahıs evden kaçtı.
Bir firmada özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Fethi Ö.’nin mesai arkadaşları sabah eve geldiğinde Fethi Ö. ve eşi Dilek Ö.’yü ölü olarak buldu. Fethi Ö.’nün arkadaşları durumu hemen 112 Acil yardım ekiplerine bildirdi. Yapılan incelemelerin ardından çiftin cenazeleri morga kaldırıldı. Olay yerinden kaçan Birkan Ö. ise polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
(Murat Kanber - Samet Kahraman/İHA)
