Dülük Tabiat Parkı'nda 'Lale Devri'

Rengarenk lalelerle süslenen Dülük Tabiat Parkı, muhteşem manzarasıyla Gazianteplileri kendine hayran bırakıyor, lalelerle oluşan muhteşem manzarayı görenler, bol bol fotoğraf çektiriyor.

Şehitkamil Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, hafta sonunu değerlendirmek isteyen Gaziantepliler, Dülük Tabiat Parkı'na akın etti.

Şehitkamil Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi başta olmak üzere birçok yeniliğin yapıldığı Dülük Tabiat Parkı'na gelen vatandaşlar, stres attı.

Dülük Tabiat Parkı'nda vatandaşlar, her renkten lalenin süslediği biyolojik gölet ve şelalenin oluşturduğu manzaraya hayran kaldı.

Lalelerin muhteşem görüntüsüyle birlikte kartpostallık manzaraların oluştuğu Dülük Tabiat Parkı'nda laleler arasında fotoğraf çektiren aileler, yaşadıkları anı ölümsüzleştirdi.

Lalelerin parka ayrı bir güzellik kattığını belirten vatandaşlar, "Laleler arasında hatıra fotoğrafı çektiriyoruz, pikniğimizi yapıyoruz, çocuklarımız oyun alanlarında oyunlar oynayarak, hoş ve güzel vakit geçiriyor. Bizler de haftanın yorgunluğunu ve stresini üzerimizden atmış oluyoruz. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na böyle güzel bir tabiat parkını Gaziantep'e kazandırdığı için teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandılar.

Kaynak: AA