'Sinoplu İş Adamları Fuarı' Düzenlenecek
Sinoplu İş Adamları Derneği(SİAD) Genel Sekreteri Barbaros Baltacı, ‘Sinoplu İş Adamları Fuarı’ düzenleyeceklerini söyledi.

Baltacı, şunları söyledi: “Bunun yanında bu yıl geçen yıldan farklı olarak Almanya’dan 7-8 tane firmamız katılacak. Mayıs ayında Almanya ya bir ziyaretimiz olacak. Almanya Sinoplular Derneği(ASİDER) ile yürüttüğümüz ortaklaşa çalışmayla önümüzdeki ay SİAD olarak ASİDER’le bir protokol imzalayacağız aramızda bunun basın duyurusu gelecek ama ben şimdiden size bunu söyleyebilirim. ASİDER’in Türkiye’deki partneri biz olacağız. Bizim de Avrupa’daki partnerimiz ASİDER’dir. ASİDER ve SİAD iş birliği içerisinde Sinop’la ilgili projelerde ortak çalışma kararı aldık. Geçen ay başkanımızın emlak fuarı için gittiği Almanya’da ASİDER’le yaptığı toplantıda bu ülke kararı alındı. Şu anda da görüşmeler devam ediyor. Önümüzdeki ay bunu resmi protokole döküp Sinop için beraber çalışacağız.”
SİAD Sinop Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya, SİAD Sinop Şube Başkanı Yasin Karagül ve Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Maviş katıldı.
