Başkan Pekdaş, Alkışlar Arasında Veda Etti
Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, beş yıllık görev süresinin sona ereceği 31 Mart yerel seçimleri öncesi belediye birimlerini ziyaret ederek personelle vedalaştı. Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde çalışanlar, Pekdaş’ı alkışlarla uğurladı.

Tüm zorlukların üstesinden el birliğiyle geldiklerini vurgulayan Pekdaş, emekleri için çalışanlara teşekkür etti. Pekdaş, “Hayatta başlangıçlar ve sonlar vardır. Bir dönem bitti. Ben hepinize çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin” diyerek çalışanlardan helallik istedi. Belediye çalışanları da çok sevdikleri başkanlarına verdiği emek ve kendilerine gösterdiği ilgiden ötürü teşekkür etti.
Görev süresi boyunca en iyi hizmeti üretmek için geceli gündüzlü birlikte çalıştığı personele yeni dönemde başarılar dileyen Başkan Pekdaş, “Kentimize gücümüzü aksatmadan hizmet etmeyi sürdürün. Bu memleketin çalışan, üreten insana ihtiyacı var. Yaptığınız işi yaparken aynı zamanda çocuğunuza, eşinize, annenize ve babanıza hizmet ettiğinizi unutmayın. Bu yüzden hiç bir şekilde işinizi aksatmadan yapın. Çalışmak önemlidir, alın teri kıymetlidir. Hepinize bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum” dedi.
Gittiği her birimde çiçeklerle karşılanan Pekdaş, “Hayat devam ediyor. Sağlığınız yerinde olsun gerisi gelir. Mutluluk başarı, huzur hep sizinle olsun. Hoşça kalın” diyerek çalışma arkadaşlarına veda etti. Duygusal anların yaşandığı vedalaşmada çalışanlar da başkanlarını gözyaşı ve alkışlarla uğurladı.
