Cam Hastası Engelli Genç, Muhtar Adayı Oldu
DÜZCE – Düzce’de cam hastası olan 25 yaşındaki Muhammet Esat Balcı yaşadığı Yığılca ilçesi Orhangazi Mahallesi’nden muhtar adayı oldu. Balcı çocukluk hayali olan muhtar olmayı çok istediğini söylüyor.

Okula hiç gidemediğini ve okuma yazmayı kendi imkanlarıyla öğrendiğini söyleyen Balcı, “Kazanmak için var gücümle çalışıyorum. Halkla görüşüp ikna etmeye çalışıyorum. Hiç bir engelimiz yok, gerekli her yere ulaşabiliyoruz. Mahalle halkımız gayet memnun, kendilerine örnek oluyoruz. Arkanızdayız diyorlar” şeklinde konuştu.
Balcı’ya çalışmalarında destek olan Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği Başkan Yardımcısı Dilek Şen ise Balcı ile zaman zaman engelli vatandaşlara yardım konusunda irtibat halinde olduklarını söyleyerek, muhtar seçilirse de başarılı olacağına inandığını belirtti.
