Muhtarlar Birliktelik İçin Bir Arada
Eskişehir’in Seyitgazi ilçesi Kümbet mahallesinde yaşayan vatandaşlar, ortak birliktelik kararının ardından seçimlere katılacak iki muhtar adayının da yer aldığı bir toplantı düzenledi.

Kümbet Köyü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Sedat Uysal; "Dernek yönetimi olarak Kümbet köyünde 2 muhtar adayımız ve köylülerimiz ile toplantı yaptık. Muhtar adaylarımıza yerel seçimde başarılar diledik, ileri tarihlerde yapacağımız etkinlikler için görüş alışverişinde bulunduk, güzel bir buluşma oldu. Köyümüzde dostluk kazansın" diye belirtti.
Seyitgazi Belediye meclis üyesi Seydi Kanat ise; ’’Köyümüz açısından başarılı çalışmalarımız oldu inşallah memleketimiz için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Muhtar adayları Hasan Yanık ve Gazi Ay ise birbirlerine başarılar dileyerek birlik ve beraberlik içinde güzel temennilerde bulundular.
