Avcı'dan 'Üniversite' Teşekkürü
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nin adının “Alparslan Türkeş Üniversitesi” olarak değiştirilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Partimizin Kurucu Lideri merhum Alparslan Türkeş’in adının ilimizdeki bir üniversiteye verilmesi sadece ülkücü-milliyetçi camiayı değil, özellikle Adanalıları hayli memnun etmiştir” dedi.

"Son derece anlamlı ve isabetli"
Bünyamin Avcı, Alparslan Türkeş’in isminin bir üniversiteye verilmesinin son derece değerli ve anlamlı olduğunun altını çizerek, “Bugün yine, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin liderliğinde varlığını sürdüren, devlet ve millet hayatımıza ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesinden taviz vermeden muhteşem katkılar sunan Milliyetçi Hareket Partisi’ni de Adana’da kurması, TBMM’nde ‘Milletvekili’ sıfatıyla Adana’yı temsil etmiş olması, böylesi tarihi bir şahsiyetin adının Adana’da yaşatılması bakımından da ayrıca isabetlidir” dedi.
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, şunları söyledi:
“Bu vesileyle, Alparslan Türkeş Üniversitesi’ni düşünce anlamında gündeme getirmek suretiyle irade beyan eden, yasa teklifinin verilmesini sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bu müjdeyi ilk veren, yol açıp katkı sunan Genel Başkanımız Devlet Bahçeli olmak üzere, isim değişikliğinin yasalaşması sürecinde desteklerini esirgemeyen milletvekillerine en kalbi duygularla teşekkür ediyor; üniversitemizin bir ilim ve irfan yuvası olarak ülkemize, milletimize, Adana’mıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.”
