Viranşehir'deki Bombalı Saldırıda Şehit Olanlar İçin Anma Programı
Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde 17 Şubat 2017 Tarihinde Yenişehir Mahallesinde Hakim ve Savcılar lojmanına düzenlenen bombalı terör saldırısında şehit olan Bekçi İbrahim Kete ve 10 yaşındaki Ahmet Oktay Günak için anma programı düzenlendi.

Anma programı, Şehit İbrahim Kete’nin Karatepe Kırsal Mahallesinde bulunan kabrinin ziyareti ile başladı.
Kabri başında anılan Şehit Kete İçin dualar okundu. Kabir ziyaretinin ardından Viranşehir Adalet Sarayında İki şehit için açılan ve resimlerinin bulunduğu köşeye protokol üyeleri tarafından karanfiller bırakıldı. Burada kısa bir açıklama yapan Viranşehir Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren, 2 yıl önce yaşanan bombalı terör saldırısını kınayarak, şehitleri rahmet ne minnetle andığını söyledi.
Buradaki programın ardından, 17 Şubat Şehitleri için Yenişehir Mahallesinde bulunan Tepret Camisinde şehitler için mevlit okutuldu. Yaklaşık 4 saat süren Anma programı verilen yemeğin ardından son buldu.
