Saldırganlar Yakalandı
Bursa’nın Orhangazi ilçesinde B.A. ile erkek arkadaşı B.G.’yi darp ettikleri gerekçesi ile gözaltına alınıp serbest bırakılan ardından haklarında yeniden gözaltı kararı çıkarılan saldırganlar yakalandı.

Olayla ilgili çalışma yapan polis ekipleri, ismi açıklanmayan şüphelileri gözaltına aldı. Emniyette ifadeleri alınan 5 şüpheli, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.
Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, şahısların serbest bırakılmasından sonra harekete geçti. Başsavcılık serbest bırakılan şahısların yeniden gözaltına alınması için polise talimat verdi. Talimatın ardından olaya karışan 3 kişi gözaltına alınmış daha önce gözaltına alınmayan bir şahısla beraber diğer 2 kişinin de yakalanması için çalışmalar sürdürülüyordu. Alınan son bilgilere göre darp olayına karışan 6 sanık polis ekiplerince yapılan çalışmalarda yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecek.
(Derya Evren /İHA)
