Kaymakam Özkan İle Kızılay Ekibi Özel Çocukları Ziyaret Etti
Bitlis’in Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan ile Türk Kızılayı Tatvan Şubesi yetkilileri tarafından engelli çocuklar ziyaret edilerek hediyeler verdi.

Bu farkındalığa ayak uydurarak özel çocukların yanında olduklarını belirten Türk Kızılayı Tatvan Şube Başkanı Battal Taşar ise, "Her konuda özel bireylerin yanında yer almaya, onların hayatlarını kolaylaştırmaya büyük önem veriyoruz. Onları diğer bireylerden ayırdığımız tek nokta, onlara duyduğumuz sevginin fazlalığıdır" ifadelerini kullandı.
Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mesut Karaman’ın da katıldığı ziyaret kapsamında, özel çocuklar için yaş pasta kesildi, hediyeler verildi ve ikramlarda bulunarak hatıra fotoğrafı çektirildi.
