Başkan Koca'dan MGC'ye Ziyaret
AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Malatya Gazeteciler Cemiyetine ziyaretinde yaptığı konuşmada, "Eleştirilere siyasiler olarak alışkın olmalıyız" dedi.

AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ise, Malatya’nın taleplerine cevap vermek için mücadele ettiklerini belirterek, "Basın Sitesi yıllardır gerçekleştirilemedi. İnşallah bizim dönemde nasip olur. Belediyelerimiz destek vereceklerini söylediler. Biz de üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Malatya’mızın ihtiyaç, talep ve beklentilerini biliyoruz. Uçak seferleri konusunda son dönemde bir baskı oluşturuldu. Malatya’nın yolcu kapasitesi yüksek. İnşallah seferlerin arttırılması ve uygun saatlerde uçakların gelmesi için girişimlerimiz sürüyor. THY yetkilileri bir çalışma yapacaklar. Çalışmanın sonucunda çözüleceğini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
Koca, bir basın mensubunun AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’un Malatya ziyaretinde bir muhtarın yaptığı eleştiriyle ilgili soruya ise, "Her şey dört dörtlük gidiyor iddiasında değiliz. Biz doğru olan yapmanın çabasındayız. Eleştiriler elbette yapılabilir, asgari nezaket ölçüleri içerisinde yapılmalıdır. Gönül ister ki, nezaket ölçülerine riayet edilsin. Eleştirilere siyasiler olarak alışkın olmalıyız" cevabını verdi.
