Mamak'a Akademik Çıkarma
Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neriman Aral ve bölüm başkanlarından oluşan heyet, Mamak Belediyesi Aile Merkezlerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Yapılacak çalışmalar kapsamında akademisyenlerin ilçenin soysa-kültürel gelişiminde önemli bir rol oynayacağını ifade eden Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci, “Hizmet çerçevemizi temelleri sağlam unsurlar üzerine inşa ederek aile merkezlerimizde, el becerisi kazandırmanın dışında kişisel gelişime de katkı sunacağız” dedi.
Prof. Dr. Neriman Aral da, “Yapılacak çalışmalar kapsamında fakültemizin her bir bölümü kendi alanında destek sunacağına inanıyor, Mamak Belediyesine işbirliği çerçevesinde bizleri tercih ettiği için teşekkür ediyorum” dedi.
