Başkan Asya, Yaşlıları Unutmadı
Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla yaşlı vatandaşları evinde ziyaret ederek yalnız olmadıklarını gösterdi.

Yaşlılara sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Başkan Asya, onların sorunlarına çözüm üretmenin bir toplumun asli görevleri arasında olduğunu belirtti.
Yaşı ilerleyen büyüklerimizin özel ilgi beklediğini kaydeden Başkan Asya, onların beklentilerine öncelik verilmesi konusunda hassas davranılması gerektiğinin altını çizdi. Yaşlıların bu bölgede hep yol gösterici rol aldığını, toplumun da buna göre hareket ettiğini ifade eden Başkan Feyat Asya, “Hayatımızı sürdürdüğümüz bu bölgenin en güzel ve en özel özelliklerinden biri yaşlılarımıza hak ettikleri değerin verilmesidir. Yaşlıları, manevi değerimiz olarak yanı başımızda görmek istememiz özel bir meziyettir. Bu geleneği toplum olarak yaşatmaya devam etmeliyiz. Özellikle yeni nesile bunun önemini aktarmamız lazım. Bugün onlara davrandığımız şekilde yarın aynı muameleye tabi tutulacağımızı unutmamalıyız. Çocuk ruhuna kavuşan büyüklerimizin gönlünü hoş tutmak, inancımızın gereğidir” ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duydukları memnuniyet yüzlerine yansıyan vatandaşlar ise, hayır duaları ile Başkan Asya’ya teşekkür ettiler.
