Varto Belediyesinden Karla Mücadele Çalışması
Muş’un Varto Belediyesi, etkili olan kar yağışının ardından cadde ve sokaklarda yaptığı temizlik sonrası biriken kar yığınlarını ilçe dışına taşıyor.

Işık, “Şehir içerisinde toplayıp biriktirdiğimiz kar yığınlarını kamyonlarla ilçe merkezi dışına taşıyoruz. Yani araçlarımız hiç durmadan karla mücadele çalışması yapıyor. Son yağan karın ardından temizleme çalışmalarımız kesintisiz sürüyor. 4 iş makinesi ve 8 elemanla 24 saat olmak üzere çalışıyoruz. Şu anda bazı noktalarda topladığımız karları ilçe dışına naklediyoruz. İlçemizin tüm sokakları temiz, herhangi bir sıkıntı yok" diye konuştu.
Bağiçi Köyü Muhtarı Abdulbaki Kayaalp ise, köyden ilçe merkezine geldiğini ve gördüğü kadarıyla akşamdan cadde ve sokakların temizlendiğini belirterek, kapalı yolların kalmadığını söyledi.
