Muş'ta Uyuşturucu Operasyonu

Muş'ta uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonda 2 kişi tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin sokak satıcılarına yönelik operasyon yaptığı belirtildi.

Açıklamada, şöyle denildi:

"Bu kapsamda 2 kişinin bulunduğu araçta yapılan aramada, aracın bagaj kısmında çuval içerisine gizlenmiş 581 gram esrar maddesi bulundu. Şüpheliler hakkında 'kullanmak için uyuşturucu ya da uyarıcı madde satın almak', 'bulundurmak veya kabul etmek suçundan adli işlem başlatılmıştır.Ayrıca,Malazgirt ilçesinde sokak satıcılarına yönelik yapılan baskınlarda ise bir kişinin üzerinden 3,94 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir. Şahısla yapılan görüşmede maddenin temin edildiği kişi de tespit edilmiştir. Şahsın ikametinde ve bahçesinde yapılan aramada kitap içerisinde 7 gram esrar maddesi ile bahçesinde gömülü 138 gram esrar maddesi olmak üzere 148,94 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir. 'Kullanmak için uyuşturucu ya da uyarıcı madde satın almak, bulundurmak veya kabul etmek' suçundan işlem yapılan her iki şüpheli de tutuklandı."

Açıklamada ayrıca, kentte uyuşturucu ticareti yapan ve kullanan kişilerle mücadelenin kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.

Kaynak: AA