Engelleri Kaldıran Gönül Belediyeciliği
Yatırım ve hizmet belediyeciliğinde öncü olan Kayseri Büyükşehir Belediyesi, gönül belediyeciliğinde de engelleri kaldıran projeleriyle dikkat çekiyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in hizmet alan aileler için mega proje olarak nitelendirdiği Engelsiz Çocuk Evi, açılışının üzerinden 1,5 ay geçmeden 70 çocuğa hizmet verir duruma geldi.

7
0 ÇOCUĞA HİZMET VERİLİYOR
Engelsiz Çocuk Evi, açılışının üzerinden 1,5 ay dahi geçmeden 70 çocuğa hizmet verir hale geldi. Şehrin farklı bölgelerindeki ailelerden gelen talepler üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yeni engelsiz çocuk evlerinin açılacağını belirtti.
Belsin ve Talas ile Mimarsinan Parkı içinde de Engelsiz Çocuk Evleri yapılarak engelleri kaldıran bu önemli hizmetin yaygınlaşması sağlanacak.
