Bilecik'te Alışveriş Günleri Başladı

Bilecik Belediyesi öncülüğünde Ticaret ve Sanayi Odası ile esnaf ve oda başkanlıkları işbirliğinde hazırlanan alışveriş günleri başladı.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinlikte, alışveriş günlerinin hayır ve bereket getirmesini diledi.

Bilecik'in kurtuluşunun olduğu günleri yaşadıklarını ifade eden Yağcı, ''Ekonomik anlamda bizlere sıkıntı verilmek istenen bir anda bütün Bilecikliler bir araya gelerek güzel bir birlikteliği yaşıyoruz." diye konuştu.

Belediye Başkanı Nihat Can da amaçlarının Bilecik'teki dinamikler arasında birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu belirtti.

Gerçekleştirilen alışveriş günlerinin gelecek yıllarda da büyüyerek, devam etmesi yönünde hedeflerinin olduğunu anlatan Can, ''İnşallah bu etkinliğimiz büyüyecek. Bu yıl 40 dükkanımız açıldı. Önümüzdeki yıllar bu sayıyı katlayarak sürdürürüz.'' dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odası Başkanı Ahmet Subaşı ile Giyim ve Mensucat Odası Başkanı Haşim Balcı'nın emeği geçenlere teşekkür etmesinin ardından Yağcı, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık ve beraberindekiler, esnafı ziyaret ederek, alışveriş yaptı.

Kaynak: AA