Milletvekili Ök, Gençlerle Buluştu

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, AK Parti Gençlik Kolları üyeleriyle bir araya geldi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi olan Ök, AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları, Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları ve Pamukkale İlçe Gençlik Kolları'nı ziyaret etti.

AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Akbulut, Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Koç, Pamukkale İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nail Şan ve yönetimleriyle bir araya gelen ÖK, gençlere bugünlere nasıl geldiğini anlatarak tecrübelerini paylaştı. AK Parti'nin gençlerin siyasette daha çok yer alması anlayışına sahip bir çizgide bulunduğunu dile getiren Ök, geleceğin asıl sahibinin gençler olduğunu vurguladı.

AK Parti saflarında siyaset yapmanın getirdiği önemli sorumluluklar olduğuna işaret eden Milletvekili Ök, şunları söyledi:

"Sizler bir duruşu, bir anlayışı ve inancı temsil ediyorsunuz. Bulunduğunuz her ortamda başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AK sevdaya gönül vermiş, bayrak tutmuş, omuz vermiş herkesi temsil ediyorsunuz. Gece gündüz demeden vatan aşkı için emek veren başta siz gençler olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Gençlerin siyasette aktif olarak yer alması, ülkenin geleceği adına büyük önem taşıyor. Her biriniz milli ve manevi değerlerine bağlı, araştıran, sorgulayan birer Asım'ın nesli olun. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Geleceğin Türkiye'sini şekillendirecek olan sizler ülkemizin son yıllarda yakaladığı büyüme ivmesini, tüm kalleşliklere rağmen daha da artırarak devam ettireceksiniz. Çünkü bu dava sadece AK Parti'nin değil milletin davasıdır."

Kaynak: AA