Harşit Çayı'nda Deniz Bisikleti Keyfi

Gümüşhane Belediyesince Harşit Çayı'nda yapılan düzenlemeyle oluşturulan gölette, gezinti yapılabilmesi için 2 deniz bisikleti hizmete sunuldu.

Gümüşhane Belediyesinden yapılan açıklamada, geçen yıl yapılan yenileme çalışmalarından sonra çehresi değişen Sema Doğan Parkı'nda yeni bir hizmetin daha hayata geçirildiği belirtildi.

Park kapsamında Türkiye'nin en hızlı akan çayı unvanına sahip Harşit Çayı'na yapılan bentle oluşturulan gölette artık vatandaşların deniz bisikleti sürebileceği ifade edilen açıklamada, Belediye Başkanı Ercan Çimen'in şu değerlendirmelerine yer verildi:

"Geçtiğimiz yıl burada başlattığımız çalışmalar sonucu Sema Doğan Parkı'nı bir sosyal yaşam ve cazibe merkezi haline getirdik. Vatandaşlarımıza burada daha çok zaman geçirebilmeleri için yeni hizmetler sunma gayreti içerisindeyiz. Bilindiği gibi burada sinema, bovling, etkinlik alanı, oyun ve piknik alanları gibi birçok bölüm bulunuyor. Şimdi ise Harşit Çayı üzerinde DSİ ile yaptığımız çalışma sonucu oluşturduğumuz gölete deniz bisikleti koyduk. Vatandaşlarımız bu deniz bisikletleri sayesinde Harşit Çayı üzerinde gezinti yapabiliyor."

Kaynak: AA