FETÖ'cünün rüyası

Nedim Şener, bir FETÖ'cünün cezaevinde arkadaşlarını kandırmak için anlattığı yalanı köşesine taşıdı.

FETÖ'cünün rüyası
FETÖ'cünün rüyası
Hain darbe girişiminin ardından devlet içine sızmış paralel FETÖ'cüler cezaevine gönderidl.

FETÖ'cülerin cezaevine atılmasının ardından çözülmeler başlarken, FETÖ elebaşı örgüt üyelerinin itirafçı olamamaları için dikkat çeken terimler kullanmaya başladı.

FETÖ'NÜN DİN İSTİSMARI

Dini istismar ederek örgüt üyelerini kandıran Gülen, kaçamayıp yakalanan ve cezaevine girenlere “Hazreti Yusuf'lar”, kaçma imkanı olanlara da “Hicret edin” dedi.

PEYGAMBERİ RÜYASINDA GÖRMÜŞ

Gazeteci Nedim Şener, FETÖ'cülerin dini istismar etmeye devam ettiğini belirtirken, bir FETÖ'cünün örgüt üyelerine anlattığı rüya yalanını köşesine taşıdı.

Şener, FETÖ'cünün Hazreti Muhammed'i rüyasında gördüğü yalanını yaydığını belirtirken 'Anlaşılan elebaşının mesajları cezaevine tam ulaşmıyor. Bu kez devreye dışarıdan uydurulan rüyalar giriyor. Cezaevindekilere ulaşan rüyalardan biri şu; “Bir kişi dayanamayıp cezaevinden çıkmak istemiş. Bunun için etkin pişmanlıktan yararlanıp ne biliyorsa anlatma kararı almış. Tam bunu yapmaya niyetlendiği günlerde, uykusunda rüyasına Hazreti Muhammed (SAV) gelmiş. Hazreti Muhammed, itirafçı olmak isteyen FETÖ tutuklusuna, ‘Burada olanların listesini ben hazırladım, istersen ismini sileyim ama bu listeden ismini silersem bir daha giremezsin.' demiş. O abi de bir daha cezaevinden çıkmak istememiş” FETÖ böyle bir örgüt işte; dünyayı yalanla üyelerini rüya ile kandırıyor.' diye yazdı.

Yazının tamamı için tıklayınız