Memur-Sen Antalya'dan ABD'ye Tepki
Memur-Sen Antalya Temsilcisi Mustafa Çoban, “ABD’nin karşısında artık uzlaşma adı altında ihanete, ittifak adı altında esarete eyvallah diyen bir Türkiye yok” dedi.

Çoban, “ABD’nin karşısında artık uzlaşma adı altında ihanete, ittifak adı altında esarete eyvallah diyen bir Türkiye yok” dedi.
ABD’nin içerideki ortaklarıyla Gezi’de, 17-25 Aralık’ta, 15 Temmuz’da başarılı olamadığını vurgulayan Mustafa Çoban, yeni Türkiye’nin milletin direnişi sonucu, tehditlere, şantajlara pabuç bırakmayan, boyun eğmeyi zillet, tavizi ihanet bilen bir Türkiye olduğunu işaret etti. ABD’nin küresel zorbalığı sürdürebilmek için bütün dünyaya şantaj ve tehditlerle saldırdığını belirten Çoban, “Meseleyi idrak edemeyenlerin Trump’ın çılgınlıkları olarak gördüğü bu saldırgan siyaset, esasen çökmekte olan yeni sömürge düzeninin getirdiği telaştan kaynaklanmaktadır. Yeni sömürge düzeninin başını çeken ABD’nin saldırganlığı, dünyanın artık eski dünya olmadığının en açık kanıtıdır. Tehdit, şantaj ve zorbalık geri teptikçe, ABD daha da kudurmakta, daha da azgınlaşmaktadır.”
