Arkasında Sevgilisiyle Tek Teker Üstünde Gitti
Avrasya Tüneli’ne yasak olmasına rağmen motosikletiyle giren şahıs, başına kask bile takmadan arkasındaki sevgilisiyle trafikte metrelerce tek teker üstünde gitti. Herkesin canını tehlikeye atan adam, o anları kaydettirip bir de sosyal medyadan paylaştı.

ARKADAŞI “ÖZÇEKİM” YAPTI, MAGANDA TEK TEKER GİTTİ
Tünel ile sınırlı kalmayan maganda, bir başka günde arkadaşlarıyla beraber trafikte adeta terör estirdi. Kuzey Marmara Otoyolu ve TEM Otoyolu’nda seyir halinde olan motosikletli magandalar, trafikte tek tekerlek üzerinde metrelerce gitti. Otoyolu’nda seyir ettikleri esnada motosikletlinin arkasındaki arkadaşı, önünde seyreden arkadaşını tek teker giderken kaydetti.
O esnada bindiği motosikletin sürücüsü ise “Sen bizi çek” demesi üzerine kamera magandaya döndü. Araçların arasında tek tekerlek üzerinde giden maganda herkese korku dolu anlar yaşattı.
(Doğan Can Cesur/İHA)
