CHP, MHP Ve AK Parti'de Bayramlaşma

Kurban Bayramı nedeniyle siyasi partilerde de bayramlaşma heyecanı yaşandı.

AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisinde partililer arasında bayramlaşma yaşandı. AK Parti il binasında gerçekleşen bayramlaşma töreninde İl Başkanı Muzaffer Aslan, partililerini ağırladı. Bayramlaşmaya AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Merkez İlçe Başkanı Bilgehan Altaş, önceki dönem milletvekili Mikail Aslan ve teşkilat mensupları katıldı.

Törende konuşan İl Başkanı Aslan, Türkiye üzerinde oynanan oyunlardan bahsederek her Türk vatandaşının uyanık olması gerektiğini anlattı.

Cumhuriyet Halk Partisinde gerçekleşen bayramlaşmaya ise milletvekili Metin İlhan ile birlikte partililer katıldı.

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma töreninde konuşan İl Başkanı Hacı Tanrıbuyurdu, "Bayramlar, barışın ve özgürlüklerin olduğu küslüklerin ise ortadan kalktığı günlerdir. Partililerimizle birlikte olmakla geleceğe yön vereceğiz. Yerel yönetimler için de iddialıyız" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisinde ise İl Başkanı Arif Kılıç, bayramlaşma töreni ile birlikte yerel yönetimler için çalışmaların başladığını ve seçim startı verdiklerini söyledi.

Kaynak: İHA