Bilecik'ten Kısa Kısa

Bilecik Belediyesince yaptırılan sosyal donatı ve yaşam alanı inşaatı devam ediyor.

Belediye Başkanı Nihat Can, ilgili birim müdürleri ile İstasyon Mahallesi'nde yapımı devam eden sosyal donatı ve yaşam alanı inşaatında incelemede bulunarak, inşaatın tamamlanmasıyla mahallenin cazip alanlarından birisi olacağını söyledi.

Yaşam standartlarını yükseltecek projeleri gerçekleştirmeye çalıştıklarını ifade eden Can, ''Birçok mahallede spor ve yeni yaşam alanlarını mahalle sakinlerinin hizmetine sunduk. Bilecik ve mahallenin yeni cazibe alanlarından birisi olacak proje kapsamında, sosyal donatı ve ticaret alanları, çocuklar için yeni oyun alanları ve parklar, dinlenme ve yeşil alanlar, kafe ve restoranlar ile spor merkezlerini barındıracak. Yaklaşık 4 bin metre kare alan üzerine inşa edilecek tesis ile vatandaşımız, ihtiyacı olan birçok hizmeti bir yerde bulmuş olacak.'' diye konuştu.

- Başkan Can'dan Osmanlı Kültür ve El Sanatları Merkezine ziyaret

Belediye Başkanı Nihat Can, Osmanlı Kültür ve El Sanatları Merkezindeki kursiyerleri ziyaret etti.

Başkan Can, ziyarette kursiyerlerin talep ve görüşlerini alarak, kötü emel peşinde olanlara inat ülke ve millet olarak topyekun bir şekilde üretmeye ve çalışmaya ihtiyaçlarının olduğunu vurguladı.

Kadınların toplumsal ve sosyal hayattaki yerine değinen Can, ''Üniversite öğrencilerinden ev hanımına çalışan kadınlarından annelere kadar birçok kesimden hanımefendi burada birçok dalda el emeği göz nuru eserler ortaya koyuyor. Hediyelik eşya anlamında da güzel eserlerin üretildiği faaliyetler ile ilimizi de tanıtmış oluyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA