İpekyolu Belediyesinden Bin Kişilik Piknik
Van merkez İpekyolu Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi, engelli ve özel gereksinimli bireylerin hoş ve güzel vakit geçirerek sosyalleşebilmeleri amacıyla yaklaşık bin kişinin katıldığı bir piknik düzenledi.

Piknik boyunca tüm misafirlerle yakından ilgilenen ve halat çekme oyununa da katılan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, bu tür organizasyonların engelli ve özel gereksinimli bireylerin sosyalleşmesine büyük katkısı olduğunu belirterek bundan sonra da benzer organizasyonlar yapacaklarını vurguladı.
Başta aileler olmak üzere tüm katılımcılar da böylesine güzel bir organizasyonla kendilerini bir araya getiren Başkan Vekili Cemil Öztürk ve Engelsiz Yaşam Akademisi yöneticilerine teşekkür ettiler.
