Hırsız, polisi ararken yakalandı
Adana’da apartmandaki iki dairenin kapı kilit göbeğini sökerek içeri girip altın ve eşya çalan hırsız, sivil polis tarafından suç üstü yakalanınca, "Akrabamın evi burası" diye kendini savunmak istedi ancak polisin "kapı kilit göbekleri sökülmüş" deyince hırsız "Bende şimdi polisi çağırıyordum" dedi ancak gözaltına alınmaktan kurtulamadı.

Bunun üzerine polis 'Peki bu evin giriş kapısının göbeği kırılmış görmedin mi' demesi üzerine 'Bende şimdi polis arayacaktım' dedi.
Bunun üzerine polis kimliğini çıkartıp 'Biz polisiz bizimle merkeze kadar geliyorsun, seni hırsızlık suçundan gözaltına alıyoruz' dedi.
Zanlı önce itiraz etti ancak polis çantasında yaptığı aramada daha önceki evden de çalınan altınları ve eşyaları da bularak şahsı emniyete götürdü. Ekipler, şüphelinin çantasının içinde tornavida, levye, pense ve İngiliz anahtarı, evlerin kırılan kapı kilitleriyle birlikte çalınan altın ile diğer eşyaları buldu. Emniyette sorgulanan zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
