Ünye'de Yaz Kursları

Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Mustafa Erdoğan, yaz döneminde 65 kursta bin 199 kursiyerin eğitim gördüğünü söyledi.

Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi olarak yaz kurslarıyla faaliyetlerine devam ettiklerini söyledi.

Erdoğan, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında şu ana kadar 196 kurs ve 24 bin 700 kursiyere eğitim verdiklerini ifade etti.

Yaz döneminde kurslara ara vermediklerini belirten Erdoğan, "Saaat 07.30'dan 22.30'a kadar kurslarımız devam ediyor. Yaz dönemi olarak devam eden 65 kursumuz var. Bu kurslarda bin 199 kursiyer eğitim görüyor. Hemen her alanda kurs açmaya gayret ediyoruz." dedi.

Mustafa Erdoğan, devam eden yaz kurslarına ilişkinse şunları kaydetti:

"El sanatları olarak dokuma kursu, spor kursları olarak basketbol, futbol ve halk oyunları, muhasebe ve finansman kursu, Kur'an-ı Kerim okuma, dekoratif ahşap süsleme, emlak danışmanlığı, geleneksel Türk mutfağı, iğne oyası kursu gibi farklı kurslarımız var. Bunların yanı sıra yabancı dil, ilk yardım, iş güvenliği ve işçi sağlığı, lisans ve ön lisans kursları, ofis programları kullanma, okçuluk, okul öncesi çocuk geliştirme ve eğitim, okuma yazma, işaret dili ve eğitimi gibi rutin kurslarımız da var."

Kaynak: AA