Avcılar'da koca dehşeti
Avcılar’da bir şahıs, boşanma aşamasında olduğu karısını ve kayınvalidesini vurdu. Kayınvalide hayatını kaybederken kızı ağır yaralandı. Polis ekipleri kayıplara karışan cinayet zanlısı kocayı bulmak için çalışma başlattı.

M.R.Ç., bir süre takip ettiği eşini Ambarlı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde araca bindirdi. Ayşegül Ç.’nin evinin bulunduğu Aksu Sokak’a geldiklerinde ise M.R.Ç. silahını çıkarak ateş etmeye başladı.
Göğsünden yaralanan Ayşegül Ç., kanlar içinde yere yığıldı.
Daha sonra, cinayet zanlısı M.R.Ç., eşinin annesi Fehime Küçük’ün Bostan Sokak’ta bulunan evine gitti. Fehime Küçük’ü de başından vuran zanlı hızla kayıplara karıştı.
Silah seslerini duyan vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine Aksu Sokak ve Bostan Sokak’a gelen sağlık ekipleri anne Fehime Küçük’ün hayatını kaybettiğini belirledi. Ayşegül Ç. ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Ayşegül Ç.’nin durumu ciddiyetini korurken Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri kaçan M.R.Ç.’yi bulmak için çalışma başlattı.
