Ankara'da Fırtınada Ağaçlar Devrildi
Ankara’da etkili olan fırtınada ağaçlar devrildi. Bazı otomobiller devrilen ağaçların altında kalırken, Ömer Halisdemir Bulvarı üzerinde polis ekiplerinin sürekli uygulama yaptığı alanda bugün kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.

“POLİSİMİZ ŞANS ESERİ KURTULDU”
Ankara-Samsun otoyolu 1011. Kavşağı’nda da bir ağaç yol üzerine devrildi. Ayrıca Ömer Halisdemir Bulvarı üzerinde trafik polislerinin sürekli uygulama yaptıkları alanda bir ağacın dalı koparak kaldırıma düştü. Polis ekiplerinin sürekli uygulama yaptığı alanda bugün kimsenin olmaması ise olası bir faciayı önledi. Olaya tanık olan Tayfun Güneş, “Ben sürekli bu yolu kullanıyorum. Burada her gün polis ekipleri bulunuyor. Bugün Allah’ın hikmeti ekipler burada değil. Polisimiz şans eseri kurtuldu. Bahar gelmeden bunların kontrolü yapılmalı. İstanbul’da gördünüz bina yıkıldı. Doğal afet bu, olabilir. Önlem almak lazım” ifadelerini kullandı.
Konu hakkında vatandaşlar ilgili yerlere bilgi verdi. Belediye ekipleri, yollara devrilen ağaçların kaldırılması için hummalı bir çalışma başlattı.
(Seyid Fatih Poyraz - Mustafa Apaydın/İHA)
