Genç KAYMEK'in Yavru Kurtları
Büyükşehir Belediyesi gençleri geleceğe hazırlamak için pek çok birimiyle yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Bu birimlerden birisi olan Genç KAYMEK, eğitim ve öğretim takviyesinin yanı sıra sosyal projelere de ağırlık veriyor.

30 Haziran’da başlayan ve 6’şar günlük periyotlarla devam eden izci kampları 15 Ağustos’a kadar sürecek. İzciler, kamp sonunda milli kamplara katılma hakkı da kazanacaklar. Genç KAYMEK izcileri kampta; atıcılık, okçuluk, kişisel gelişim parkurları, dağcılık, telsiz kullanımı, bisiklet, temel afet bilinci, temel yangın bilgisi gibi eğitimlerden geçiyor.
3 bin 600 lisanslı izcisi bulunan Genç KAYMEK’in yaz okulu programında ise geleneksel çocuk oyunlarından, okçuluğa, survivor parkurlarından paintballa kadar pek çok etkinlik yer alıyor.
