15 Temmuz'da İkramlar Antikkapı'dan

15 Temmuz hain darbe girişiminin 2. seneyi devriyesinde demokrasi ve tüm şehitler için gerçekleştirilecek olan etkinliklerde Antikkapı çeşitli ikramlarda bulunacak.

15 Temmuz'da İkramlar Antikkapı'dan
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 2. seneyi devriyesinde genelde tüm şehitlerimizi ve özelde 251 demokrasi şehidini görkemli bir etkinlikle anmaya hazırlanıyor. 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda düzenlenecek etkinlik 15 Temmuz Pazar akşamından 16 Temmuz Pazartesi sabahına kadar devam edecek. Anma töreni etkinlikleri boyunca Antikkapı tarafından vatandaşlara ücretsiz olarak çorba, simit, açma, üçgen peynir ve çay ikramı yapılacak.

15 Temmuz Pazar günü saat 20.00’de başlayıp 16 Temmuz Pazartesi sabahı 07.00’ye kadar devam edecek etkinlikte İzmit Milli İrade Meydanı’nda dev bir sahne kurulacak. Sahnede gerçekleştirilecek olan çeşitli etkinlikler sırasında Kocaeli’nin dört bir yanından gelecek olan vatandaşlar için 10 bin kişilik erzak dağıtılacak. Bu kapsamda Antikkapı tarafından vatandaşlara ücretsiz olarak çorba, simit, açma, üçgen peynir ve çay ikramı yapılacak.

Etkinliğe katılacak olan 251 hafız, sahne yerleşiminde Türk Bayrağının hilal ve yıldızını temsil edecek. Böylece yukarıdan bakıldığında şanlı Türk Bayrağının görüntüsü oluşacak. Programın sonunda hafızlar ve Kocaelililer tarafından okunan hatim ve Yasini Şeriflerin duası gerçekleştirilecek.
Kaynak: İHA