(Özel) - Bu Postanede Öğle Arası Yok
Şanlıurfa’da Sarayönü Caddesi üzerinde bulunan merkez PTT’de vatandaşlar kavurucu sıcaklıkta beklemesinler diye öğle arası mesai yapılıyor.

"Şaşırdım kaldım”
İşlemleri için postaneye geldiğini ve öğle arası verilen hizmet karşısında şaşırdığını dile getiren öğretmen Cihan Demir, "Ben de yarım saattir dışarıda dolanıyorum, mesainin 13.30’da başlayacağını zannediyordum. Biraz erken gelince içeri girdim. Gördüm bir memur çalışıyor çok güzel. Şanlıurfa çok sıcak olduğu için verilen hizmet çok iyi olmuş. İnsanlar da gerçekten memnun olmuştur. Ben şahsen memnun oldum. Az önce geldim zaten şaşkınlığımı dile getirdim. Bir memurun çalıştığını görünce çok sevindim. En azından insanlar güneş altında bekleyeceğine kapılarını açık olması ve memurların çalışıyor olması çok güzel bir hizmet. Umarım bütün Türkiye’de bu hizmet devreye girer. Normal bir durum değil, diğer büyük metropol şehirlerde bile bu durum yok. Bunun bütün Türkiye’de hizmete girmesi gerçekten insanlar için çok faydalı olacaktır. Mesai 13.30’da başlıyor, yarım saat bir saatlik dilimde insanlar dışarıda güneşin altında bekliyorlardı. Ölü bir zaman dilimi oluyordu. Şimdiki uygulama ile en azından insanlar gelir burada serinlikte oturur, sırası geldiğinde işlemini yapar ve geri kalan hayatına devam eder” dedi.
"Sıcaklık 3 gün önce 62 dereceye çıktı"
Vatandaşlardan Mahmut Açıkgöz de başlatılan uygulamanın çok iyi olduğun ifade ederek, "Çok çok iyi keşke bütün kurumlar, kuruluşlar bu kadar özverili davransa, insanlarımız mağdur olmazdı, tebrik ediyoruz. Postanemizin müdürüne de bizler için gösterdiği çabadan ötürü çok teşekkür ediyoruz. İnşallah diğer kurumlarımızda da bu şekilde çalışma başlatılır. Sıcaklık 3 gün önce 62 dereceye çıktı. Şanlıurfa’da dışarıda dolaşmak mümkün değilken bu ortam çok serin. Memnunuz teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
Öğle arası verilen hizmetin çok iyi olduğunu belirten Mustafa Sarı ise "Öğle arası verilen hizmetten dolayı memnunuz. Dışarısı çok sıcak, içerisi ise serin. Öğle zamanı dışarıda kalmaktansa hem içeri alıyorlar hem de hizmet veriyorlar. Gerçekten çok iyi olmuş” diye konuştu.
