FETÖ kendi ordusunu kuruyor!

Nurettin Veren, FETÖ'nün Afrika'da kendi ordusunu kurmaya başladığını yazdı.

FETÖ kendi ordusunu kuruyor!
FETÖ kendi ordusunu kuruyor!
FETÖ'nün iç yapısını en iyi bilen gazetecilerden olan gazeteci Nurettin Veren, korkunç bir iddia ortaya attı.

FABRİKALAR SATIN ALDILAR

Veren, 15 Temmuz'dan sonra yurt dışında kaçak olarak yaşayan FETÖ'cülerin kendilerine ait bir ordu kurmak için düğmeye bastıklarını belirtti.

FETÖ'cülerin silah fabrikaları, zırhlı araç firmaları satın aldığını yazan Veren, FETÖ'cülerin özellikle Afrika ülkelerini tercih ettiğini ifade etti.

AFRİKA'DA ORDU KURUYORLAR

Veren, iddialarını şu şekilde yazdı;

Johannesburg altın, gümüş ve elmas mineralleri açısından göz kamaştıran bir şehirdir. 4,5 milyon civarında nüfusu ile FETO'nun ilk karargahı olmak üzere yapılanmasını başlattığı yerdir. FETÖ'nün Güney Afrika'da silah fabrikası satın alması, örgütün Türkiye sınırları dışında kendi ordusunu kurduğunu ve ordunun silah ihtiyacını bu fabrikası tarafından karşılayacağını düşündürüyor.

15 Temmuz hain darbe girişiminin sonrasında, Türk devletinin geri dönün ve teslim olun çağrısına rağmen, Güney Afrika'da kalmaya devam eden FETO'cu işadamlarının, Güney Afrika'nın Başkenti Pretoria şehrinde bulunan, Milkor zırhlı araçlar firmasını satın alması gerçekten ilginç ve endişe vericidir. Fabrikanın dünyanın birçok noktasında, çatışmaların ve terörün kol gezdiği bölgelere de satış yapan Milkor firmasının, aralarında DEAŞ ve PKK'nın bulunduğu terör örgütlerinin yuvalandığı Somali, Irak, Mali ve Nijerya'ya silah satışı yaptığı da ortaya çıktı.

Yazının tamamı için tıklayınız