Sünnet Şöleni Sürüyor
İçel’in Tarsus ilçesinde belediyenin düzenlediği ve Başkan Şevket Can’ın bin çocuğa kirve olduğu sünnet şöleni devam ediyor. Şimdiye kadar 150 çocuk sünnet edildi.

Ağlayanları sakinleştirdi
Sünnet şöleni kapsamında hastanede çocukları ziyaret eden Belediye Başkanı Şevket Can, miniklere moral verip ailelere geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastanenin Genel Müdür Yardımcısı Yasemin Halefoğlu’nun eşliğinde gerçekleşen ziyarette ağlayan bazı çocukları sakinleştiren Başkan Can, şenlik kapsamında en az bin çocuğun sünnet işleminin yapılacağını, başvuru yoğunluğu dikkate alındığında daha yüksek sayılara ulaşılabileceğini söyledi.
Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Yasemin Halefoğlu ise sünnet etkinliği için hastanenin 4’üncü katının ayrıldığını kaydetti.
Halefoğlu, “Günde 30 çocuğun sünneti yapılıyor. Organizasyon için ekibimizi oluşturduk. Operasyonlar, ameliyathanemizde üroloji ve çocuk cerrahisi uzmanı hekimlerimiz tarafından, deneyimli hemşire ve teknisyenlerimizin katılımıyla, steril koşullarda gerçekleştiriliyor” dedi.
