Alaplı'dan Kısa Kısa

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, ilçede ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunduklarını bildirdi.

Ocak, yaptığı yazılı açıklamada, her yıl ramazan ayı içerisinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) kanalıyla ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunduklarını belirtti.

Bu yıl 660 aileye yardımda bulunduklarını kaydeden Ocak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin katkılarıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da 660 aileye yönetim kurulu ve meclis üyelerimiz ve muhtarlarımız aracılığıyla hazırlatmış olduğumuz ramazan yardımlarını ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırdık. Yardımlarımızı en son kişi kalana kadar ulaştırmaya devam edeceğiz. Yardımların yerlerine ulaştırılmasında emek veren başta yönetim kurulu ve meclis üyelerimiz olmak üzere köy muhtarlarımıza da teşekkür ediyorum."

- Kadir Gecesi iftar daveti

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kadir Gecesi iftarına halkı davet ettiklerini bildirdi.

Tekin, yaptığı yazılı açıklamada, "Geleneksel hale getirdiğimiz Kadir Gecesi iftarında geçen yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce insanla birlikte aynı sofrada iftarlarımızı açacağız. Alaplı Aile Sahil Park'ta düzenlenecek iftar yemeğine tüm halkımızı davet ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: AA