OSTİM'in Geleneksel İftarı

AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı: 'Türkiye'de yaşayan herkesin ufku bütün dünya olmalı. Büyüyen, yükselen bir ülke kendisini dar alana hapsedemez'

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSTİM OSB) geleneksel iftar programı Ankaralı sanayicilerle siyasetçileri buluşturdu.

AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, Hilton Garden Inn Otel'deki iftarda yaptığı konuşmada, OSTİM'in ufkunun Ortadoğu'dan ibaret olmadığını, bütün dünyayı kapsadığını söyledi.

Türkiye'de yaşayan herkesin ufkunun bütün dünya olması gerektiğini belirten Bostancı, "Büyüyen, yükselen bir ülke kendisini dar alana hapsedemez." dedi.

Bostancı, üretimin her şeyin başı olduğunu vurgulayarak, "Siyasetin görevi, bu ülke için üreten, alın teri döken, ekmeği büyüten herkesin yolunu açmaktır." diye konuştu.

OSTİM OSB Başkanı Orhan Aydın da iftarı her yıl farklı bir tema çerçevesinde düzenlediklerini anımsatarak, bu yılki temayı "Kudüs" olarak belirlediklerini bildirdi.

Kudüs'ün bütün kutsal inanışların merkezi konumunda olduğunu dile getiren Aydın, "Bizim için de çok değerli. Kudüs, bizim namusumuz." değerlendirmesinde bulundu.
Kaynak: AA