DÜ'de İftar Programı

Düzce Üniversitesi (DÜ) Rektörlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programı programı, Konuralp Yerleşkesi'nde gerçekleştirildi.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen program, İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğrt. Üyesi Furat Akdemir tarafından Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

İftar sonrası bir konuşma yapan DÜ Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, üniversitenin tüm paydaşları ile birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Soframızı paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Birlikte çalıştığımız, birlikte ürettiğimiz, bölgemize ve şehrimize değer kattığımızda her şey daha anlamlı oluyor." dedi.

Düzce Üniversitesinin gün geçtikçe her anlamda büyüme kaydettiğini vurgulayan Rektör Çakar, "Üniversitemiz başarı sıralamasındaki yerini ve bütçesini gün geçtikçe arttırıyor. Nitelik, nicelik ve öğrenci sayısı bakımından büyümesini genişletiyor. Yeni projeleri, yeni sağlık hizmetlerini ve yeni binaları hizmete açıyoruz." şeklinde konuştu.

İftar programına, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Baro Başkanı Azade Ay, şehit aileleri, akademik ve idari personel katıldı.

Kaynak: AA