Edremit Kızılkeçili'de Yol Sevinci

Edremit ilçesinde, turistik Kızılkeçili Mahallesinde yol yapımına başlanması vatandaşları sevindirdi. Akçay kavşağından itibaren 2 bin 700 metrelik yolda sıcak asfalt dökümüne başlanırken, yol kenarlarına yeni aydınlatma direkleri dikildi.

Edremit Kızılkeçili'de Yol Sevinci
İlçeye 11 kilometre uzaklıktaki Kızılkeçili’de başlatılan yol yapımı devam ederken, mahalleye ulaşım alternatif yollardan sağlanıyor. Çalışmaların 4 günde tamamlanacağını anlatan Kızılkeçili Muhtarı Ali Deveci, yenilenen yolun mahalleye çok şey katacağını söyledi.

3 kilometrelik Hasan Boğuldu yolunun tamamlandığını anlatan Deveci, “Mahallemiz doğal güzelliğiyle büyük ilgi görmektedir. Her yıl binlerce yerli ve yabancı turist ağırlıyoruz. Mahallede 2 bin 500 kişi yaşamaktadır. Akçay kavşağından itibaren 2 bin 700 metre olan yolumuz sıcak asfalt yapılıyor. 2 gün önce başlayan çalışmalar 2 gün sonra tamamlanacak. Bu arada yolda aydınlatmalar tamamlandı. Asfaltın tamamlanmasının ardından yaya ve bisiklet yolları yapılacak. Yolumuzun tamamlanması ile turizmde daha iddialı olacağız. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA